Kompanija IKOR d.o.o.

Beograd - Srbija

Kompanija IKOR d.o.o. osnovana je 2014. godine kao generalni zastupnik inostranih kompanija koje se bave proizvodnjom medicinskih i kozmetičkih proizvoda. Naši partneri su kompanije Techderm i Mediconet.

IKOR d.o.o. je autorizovani distributer, uvoznik i ovlašćeni serviser renomiranog svetskog proizvođača hiperbaričnih komora. Vrhunski kvalitet proizvoda prati kvalitet usluga koje pružamo u pogledu stručne pomoći prilikom odabira odgovarajuće hiperbarične komore, montaže, obuke i održavanja u garantnom i vangarantnom roku.

Naš asortiman obuhvata i SOFIDERM liniju proizvoda, Hijaluronske filere i Mezoterapijske koktele sa hijaluronskom kiselinom.

U okviru naše kompanije organizujemo edukacije za rad sa hijaluronskim filerima i edukacije za primenu mezoterapije, koje predstavljaju jedinstvenu priliku da naučite moderne metode rada i upoznate se sa našom linijom proizvoda i načinima na koji se oni mogu koristiti. Naši edukatori su iskusni internacionalni treneri sa međunarodnim priznanjima.

Svi naši proizvodi se proizvode po svetskim i evropskim standardima (poseduju CE sertifikat, ISO9001, ISO13485) i sertifikovani su i registrovani u našoj zemlji od strane Agencije za lekove i medicinska sredstva (ALIMS).